Πέλλα-θάνατος 68χρονης: Από ισχαιμικό επεισόδιο και όχι από θρόμβωση

Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

Must Read

Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης γυναίκας από την Πέλλα, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό.

Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Το πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξε πως δεν υπήρχαν ίχνη θρομβώσεων στην σορό της άτυχης γυναίκας, ωστόσο, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος θα περιμένουν την ιστολογική εξέταση, της οποίας το πόρισμα θα δείξει αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο της Pfizer που έκανε η 68χρονη.

«Προς το παρόν η αρχική εκτίμηση και μάλιστα σε απόλυτη συμφωνία με την συνάδελφο που έκανε την νεκροψία-νεκροτομή είναι πως η 68χρονη έφυγε από ισχαιμία μυοκαρδίου, όμως θα διερευνηθεί περαιτέρω καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν και οι εργαστηριακές εξετάσεις για να είμαστε απολύτως βέβαιοι. Όσο για το αν η ισχαιμία μυοκαρδίου είναι παρενέργεια του εμβολίου, ακόμα μελετάται η διαδικασία της τέταρτης φάσης που βρίσκονται τα εμβόλια, όπως και όλα τα φάρμακα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This