Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Πακιστανός «δράκος» που χύμηξε σε κοπέλες στη Βούλα

Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, προσπάθησε μάταια να το σκάσει

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε 34χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλες στη Βούλα.

Ειδικότερα, ο 34χρονος Πακιστανός βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απείθειας, της απλής σωματικής βλάβης, καθώς και της παράνομης βίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της 27ης Απριλίου 2021, ο 34χρονος, ο οποίος περπατούσε στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, πλησίασε μια ανήλικη και τρεις κοπέλες με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών. Στη συνέχεια, ωστόσο, τούς επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς, ευτυχώς, να τα καταφέρει.

Οι κοπέλες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη. Σήμερα Τρίτη, ο Πακιστανός, που είχε ταυτοποιηθεί, εντοπίστηκε σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου και παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των πράξεών του, ενώ αναγνωρίστηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This