Λαμία: Παλεύει διασωληνωμένος για τη ζωή του ο 13χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 23χρονη χωρίς δίπλωμα

Το παιδί έχει πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δυο χειρουργεία

Must Read

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 13χρονος που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο της Αιδηψού, όταν προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το παιδί, που έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει υποβληθεί σε δυο χειρουργεία και δίνει σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η έρευνα της αστυνομίας μετά το συμβάν, στο οποίο ενεπλάκη μια 23χρονη, έφερε στο φως το γεγονός ότι η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο που χτύπησε τον 13χρονο, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Διαβάστε ακόμα: Σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ – Γκάζωσαν αστυνομία και ασθενοφόρο για να του κερδίσουν χρόνο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This