Ένταση στην Καλλιθέα με αστυνομικό της Τροχαίας και ιερέα που πάρκαρε πάνω σε διάβαση ΑμεΑ

Oι κάτοικοι φώναζαν από τα μπαλκόνια τους

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Καλλιθέα πριν από μερικές μέρες, όταν ένας ιερέας επιχείρησε να πείσει αστυνομικό της Τροχαίας να μην του κόψει πρόστιμο.

Ο ιερέας είχε σταθμεύσει το όχημά του πάνω σε ράμπα ΑμεΑ και στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία. Ο αστυνομικός σύμφωνα με το astinomiko.gr, αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος και «έκοψε» κλήση για την παράνομη στάθμευση, ωστόσο πριν ακόμα απομακρυνθεί, στο σημείο έφτασε και ο οδηγός του οχήματος.

Ο ιερέας επικαλούμενος την ιδιότητά του ζήτησε επίμονα από τον αστυνομικό να μην τον γράψει ωστόσο ο ίδιος του απάντησε με αυστηρό ύφος ότι «αν ήθελε να υποβάλει ένσταση θα έπρεπε να απευθυνθεί στον διοικητή της Τροχαίας Καλλιθέας».

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι που είχαν βγει στα μπαλκόνια των σπιτιών τους καλούσαν τον αστυνομικό να κάνει ό,τι προβλέπει ο νόμος και να μην «την χαρίσει» στον ιερέα.

Η φωτογραφία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να επικροτούν τον αστυνομικό που έκανε αμερόληπτα τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This