Τριτοκοσμικές εικόνες στο ΚΑΤ! Ματωμένα σεντόνια – Τα πάντα ξεχαρβαλωμένα

Ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές βιώνουν συνθήκες άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία!

Must Read

Εικόνες ντροπής φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Espresso» μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, το οποίο μπορεί να μην αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς Covid-19, αλλά διαθέτει ΜΕΘ για ασθενείς με κορωνοϊό. Εικόνες που συναντά κανείς όχι σε χώρες του λεγόμενου «δυτικού κόσμου», αλλά σε τριτοκοσμικές, εκεί όπου ασθενείς νοσηλεύονται σε θαλάμους υπό συνθήκες που προκαλούν ανατριχίλα!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Σκουριασμένα σίδερα, σεντόνια μέσα στα αίματα που έχουν να αλλαχτούν μέρες, διαλυμένοι διακόπτες που μπορούν να προκαλέσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ηλεκτροπληξία, ντουλάπες διαλυμένες και ξεχαρβαλωμένες, νιπτήρες μέσα στη βρομιά που μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης, με τα μικρόβια να κάνουν πάρτι!

Τη στιγμή που το υπουργείο Υγείας κάνει λόγο για αναβάθμιση, εν μέσω πανδημίας, των δημόσιων νοσοκομείων, ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές βιώνουν απαράδεκτες συνθήκες, άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία!

Oι αποκλειστικές φωτογραφίες της «Espresso» και η μαρτυρία συγγενούς ασθενούς είναι γροθιά στο στομάχι! Το ματωμένο σεντόνι στο κρεβάτι του ασθενούς είχε να αλλαχτεί μία ολόκληρη ημέρα, με τον άτυχο ασθενή να αναγκάζεται να κοιμάται μέσα στα ίδια του τα αίματα!

Υπό διάλυση

Σε άλλες φωτογραφίες, οι διακόπτες για το ρεύμα είναι διαλυμένοι και κολλημένοι με ταινίες, ενώ τα καλοριφέρ «κολυμπάνε» μες στη σκουριά! Ντουλάπες διαλυμένες μέσα στη βρομιά και νιπτήρες απαρχαιωμένοι, δίχως αντισηπτικό και χωρίς καν σαπούνια, συμπληρώνουν τις εικόνες ντροπής.

Και, σε αυτές τις τριτοκοσμικές συνθήκες, γιατροί και νοσηλευτές στο ΚΑΤ προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη δική τους υγεία! Ασθενείς και γιατροί, ένα πράγμα, με άλλα λόγια – στην ίδια μοίρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This