«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο»

Must Read

«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο» με αυτό το σύνθημα θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου 2021 ο 1ος Ποδηλατικός γύρος-Virtual Editon της Αθήνας που διοργανώνει ο Κ.Ε.Φ.Ι., Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών.

«Ήταν αρχές του 2020, όταν είχαμε την ιδέα για έναν ποδηλατικό γύρο στην Αθήνα. Πολύ σύντομα οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας, δεν κατέστησαν εφικτή την πραγματοποίησή της. Είναι άνοιξη του 2021 και ξαναπιάσαμε αυτήν την ιδέα με μεγάλη όρεξη και θέληση να πάρει σάρκα και οστά. Αποφασίσαμε πως φέτος είναι κι η δική μας σειρά να συνεισφέρουμε με ένα αθλητικό δρώμενο στη μάχη κατά του καρκίνου» υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του Κ.Ε.Φ.Ι. που με πραγματικό κέφι και ειλικρινή διάθεση βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην μάχη κατά του ύπουλου εχθρού.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή έως στις 3 Ιουνίου 2021. Η εγγραφή θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  https://www.anticancerath.gr/trexoume-pio-grigora-apo-ton-karkino-2021/registrations/
Το κόστος συμμετοχής είναι: 8,00 € για κάθε άτομο. Ενώ 6,00 € είναι για: α) όλα τα μέλη ομάδων των 10 ατόμων -υπενθυμίζεται πως ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε μια ομάδα είναι 10- και β) όλα τα μέλη οικογένειας 3 και πάνω ατόμων. Για τα παιδιά έως και 12 ετών δεν υπάρχει χρέωση. Μαζί με τη συμμετοχή στα πιο περιλαμβάνεται το υλικό του Ποδηλατικού γύρου: 1 μπλούζα, 1 καπέλο, 1 μάσκα προστασίας για τον Covid-19, Μπροσούρα γνωριμίας με το σύλλογο & Ευχαριστήρια επιστολή.

Οι συμμετέχοντες (λόγω μέτρων πρόληψης Covid 19) θα λάβουν μέρος είτε μόνοι τους είτε σε μικρές ομάδες που θα δημιουργήσουν. Ο καθένας (ατομικά ή ομαδικά) την ημέρα του Ποδηλατικού γύρου ντυμένος με τα χρώματα και τα μηνύματα της διοργάνωσης θα κάνει τη ποδηλατική του διαδρομή και μετά καλείται μέσω των κοινωνικών δικτύων και ηλεκτρονικών μέσων να διαδώσει το μήνυμα Ζωής του ΚΕΦΙ. «Μια δράση εξωστρέφειας και κινητοποίησης, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης. Στόχος μας αυτή η δράση να γίνει θεσμός. Με την ελπίδα τις επόμενες χρονιές να βγούμε όλοι και όλες μαζί στο δρόμο διαδίδοντας μηνύματα αισιοδοξίας και την επιμονή μας για ζωή» τονίζουν οι διοργανωτές.

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, από ασθενείς που νίκησαν τον καρκίνο, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Όπως λένε χαρακτηριστικά «Το Κ.Ε.Φ.Ι. υπάρχει από εμάς και προχωρά για εμάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This