Συνελήφθη δάσκαλος Δημοτικού – Παρενοχλούσε σεξουαλικά 10χρονες μαθήτριες

Σοκ στην Ανάβυσσο! Ο δάσκαλος πολιορκούσε τα κοριτσάκια με ερωτικά μηνύματα

Must Read

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα ανήλικων κοριτσιών προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας δάσκαλος Δημοτικού συνελήφθη στην Ανάβυσσο για ασέλγεια ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ο 48χρονος δάσκαλος που εργάζεται σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μέσω της εφαρμογής Messenger και Viber σε τρεις μαθήτριες, οι οποίες φέρεται να είναι κάτω των δέκα ετών.

Ο ίδιος θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.  

Παντρεμένος με παιδιά

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν οι τρεις μαθήτριες που πολιορκούσε με χυδαία μηνύματα, αποφάσισαν να μιλήσουν στην οικογένειά τους. Οι γονείς των κοριτσιών στράφηκαν στις αρχές με αποτέλεσμα ο δάσκαλος να συλληφθεί, ενώ μετά από έφοδο που πραγματοποιήσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, κατασχέθηκαν το λάπτοπ, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This