Συγκλονίζει ο 35χρονος Κρητικός – Χωρίς υποκείμενο νόσημα υπέστη 2 θρομβώσεις με το AstraZeneca

Δεν είχε ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε κάποιο θέμα υγείας και δεν υπήρχε σχετικό οικογενειακό περιστατικό παλαιότερα

Must Read

Έντονο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το περιστατικό των δύο απανωτών θρομβώσεων που υπέστη ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης από την Κρήτη, μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca.

«Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του στον ΣΚΑΙ που χωρίς να έχει υποκείμενο νόσημα ο 35χρονος υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraΖeneca και κατάφερε να αντεπεξέλθει. Πλέον είναι καλά στην υγεία του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η περίπτωση του χαρακτηρίζεται ως σπάνια από τους ειδικούς.

«Είχα εμβολιαστεί με Astrazeneca στις 29 Απριλίου, την Μεγάλη Πέμπτη όπου παρουσίασα τα κλασικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό, τον πυρετό, πονοκέφαλο, μυαλγίες στις οποίες δεν έδωσα και σημασία.

Το αγνόησα. Στην συνέχεια μετά από μια βδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό το οποίο το άφησα. Μετά είχα ημικρανίες που με 2 χάπια μου πέρασαν ώσπου στις 10 Μαΐου ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε. Τότε πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι υπάρχει θρόμβωση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ξέχνα το πόδι σου»

Ο 35χρονος είπε ότι ενημερώθηκε κατόπιν εργαστηριακών αποτελεσμάτων ότι αυτό που του συνέβη, οφείλεται στο εμβόλιο και ότι υπήρχε περίπτωση να χάσει το πόδι του καθώς όταν μπήκε στο πρώτο χειρουργείο τα λόγια των γιατρών ήταν «ξέχνα το πόδι, μπαίνουμε να σώσουμε την ζωή σου».

Ωστόσο, όπως περιγράφει μετά εμφανίζεται μια θρόμβωση στην αριστερή του καρωτίδα η οποία βρέθηκε σε έναν προαιρετικό έλεγχο. «Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά ψηλαφίζοντας και μετά κάνοντας έναν υπέρηχο βρέθηκε. «Δεν ξέρω αν συνδέεται με την πρώτη θρόμβωση ή αν δημιουργήθηκε εκείνες τις ημέρες.» λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This