Άκου γκρίζε λύκε, στην Θράκη είμαστε Έλληνες Πομάκοι!

Υπερήφανη απάντηση από τους Έλληνες Πομάκους στον Μπαχτσελί!

Must Read

Μία υπερήφανη απάντηση στον απατεώνα Μπαχτσελί των Γκρίζων Λύκων, στέλνουν οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης με πίστη και πατριωτισμό. Την ανάρτησαν στην σελίδα τους στο facebook, την παραθέτουμε αυτούσια.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΠΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ
Ει DEVLET. Στη Πάχνη είμαστε Πομάκοι και όχι Τούρκοι
Ει DEVLET και στη Γλαύκη είμαστε Πομάκοι
Ει DEVLET και στον Κένταυρο είμαστε Πομάκοι
Ει DEVLET και στον Εχίνο Πομάκοι είμαστε και στις Θέρμες, Μέδουσα, Σάτρες, Κοτύλη, Αιμόνιο, Δημάριο, Μελίβοια, Σμίνθη, Μάνταινα, Κύκνο, Ωραίο κλπ. Πομάκοι είμαστε και τα παιδιά μας είναι περήφανα πομακόπουλα.

Και στην Οργάνη, Μυρτίσκη, Κάρδαμο, Άνω βυρσίνη, Κέχρο κλπ και στο Μέγα και Μικρό Δέρειο ,στη Ρούσα ,στο Γονικό, στη Χλόη, στη Σιδηρώ πάλι Πομάκοι είμαστε και όχι Τούρκοι και τα χωριά μας τα λένε και πομακοχώρια και όχι τουρκοχώρια. Σ’αρέσει δεν σ’αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια.

Παρά το ότι η πατρίδα σου η Τουρκία έστησε παραμάγαζα και παράγκες στη Δυτ.Θράκη, τοποθέτησε εγκάθετους παραμουφτήδες και άλλους καλοπληρωμένους χαφιέδες για να μας ελέγχει και να μας εκτουρκίσει, εμείς είμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε μουσουλμάνοι Πομάκοι και Έλληνες πολίτες.

Μη συγχίζεσαι λοιπόν κ.Μπαχτσελί, γιατί θα ανεβάσεις ζάχαρο και πίεση και θα σε τρέχουν στα νοσοκομεία. Είσαι και μεγάλος άνθρωπος και πρέπει να προσέχεις την υγεία σου.

Κι’άν είσαι εθνικιστής και γκρίζος λύκος, τις φοβέρες και τις απειλές σου στην πατρίδα σου και όχι σε εμάς. Τούρκους με το ζόρι και και με απειλές δεν μπορείς να μας κάνεις…

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This