Συγκλονίζει ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι στα Γλυκά Νερά: «Κατέρρευσα μόλις είδα το μωρό» (video)

Must Read

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του αστυνομικού, που μπήκε πρώτος στην μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά, μετά την φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Πρόκειται για τον αρχιφύλακα, Χρήστο Βαρδίκο, που πήρε αμέσως στα χέρια του το μωρό της αδικοχαμένης κοπέλας, το οποίο έκλαιγε γοερά, προκειμένου να το ηρεμήσει.

Όπως είπε, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια. Έφτασαν άμεσα στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με το σύζυγο της Καρολάιν. «Βρήκαμε τρόπο να μπούμε στο σπίτι, από ένα παράθυρο που είχαν παραβιάσει οι δράστες, στην πίσω μεριά του σπιτιού. Μπήκαμε τέσσερις αστυνομικοί, προκειμένου να δούμε τι είχε συμβεί. Στην αρχή ήμασταν στο υπόγειο, ελέγξαμε όλους τους χώρους και καλέσαμε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ» είπε αρχικά.

«Κατάλαβαμε πως έχει συμβεί κάτι διαφορετικό στην μονοκατοικία, κάτι όχι συνηθισμένο»

Μπαίνοντας όπως λέει και εξερευνώντας το σπίτι, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο στην κουπαστή. «Τότε κατάλαβαμε πως εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο. Όταν ανέβηκαμε στη σοφίτα, ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Εκεί είδαμε την Καρολάιν νεκρή, και ακριβώς δίπλα της, πάνω στο κρεβάτι το μωρό, το οποίο ακομπούσε πάνω στη μαμά του» σημείωσε ο αστυνομικός, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του.

Συνέχισε την περιγραφή λέγοντας πως δίπλα στο κρεβάτι ήταν δεμένος ο σύζυγος. «Οι συνάδελφοι έλυσαν τον άνδρα και εγώ διαπίστωσα ότι η Καρολάιν ήταν όντως νεκρή. Τότε,  πήρα το μωρό αγκαλιά, κατέβηκα στο ισόγειο και το έβαλα στο περιπολικό, κάτσαμε μαζί περίπου μισή ώρα, μέχρι να έρθουν συγγενείς» είπε ο 40χρονος αστυνομικός. 

Τέλος, αυτό που τόνισε είναι πως η εικόνα που θα του μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του. «Έπαιξε ρόλο για εμένα το γεγονός ότι είμαι και εγώ πατέρας. Έχω μία κόρη 8 ετών» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This