Νέο εξώδικο από τον φυλακισμένο Μένιο Φουρθιώτη – Ποιους έβαλε στο στόχαστρο αυτή τη φορά

Στο στόχαστρο της φυλακισμένης τηλεπερσόνας μπήκαν συγκεκριμένα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Must Read

Μετά τον  Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στον οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο (επειδή μίλησε για τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο) κάνοντας λόγο για «παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων» αλλά και για «συκοφαντική δυσφήμιση – εξύβριση», στο στόχαστρο της φυλακισμένης τηλεπερσόνας μπήκαν και συγκεκριμένα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις του κ.Γιαννάκου!

Διαβάστε σχετικά: Ο Μένιος Φουρθιώτης στέλνει εξώδικα από το κελί της φυλακής

Παρότι τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έπαιξαν σε όλα τα ΜΜΕ, ο Μένιος Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, το koutipandoras.gr και το documentonews.gr, σημειώνοντας ότι είναι «κακόβουλα, δυσφημιστικά και άκρως αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα» και ότι «παραβιάστηκε η νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου».

Το πλέον εντυπωσιακό, είναι ότι το εξώδικό του κοινοποιείται σε 47 άτομα (ανάμεσά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Υπουργοί, Υφυπουργοί, ΓΓ, εισαγγελείς, διάφορες επιτροπές κλπ.), αναφέροντας: «Σας δηλώνω ρητά πως σας απαγορεύω από τούδε και στο εξής την οποιαδήποτε αναφορά σε οποιοδήποτε ζήτημα το οποίο αφορά στο πρόσωπό μου»!

Ενώ δηλαδή κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει μέσα από το κελί της φυλακής (απαιτήσεις διατροφής, ανέσεις κλπ.), την ίδια στιγμή δεν θέλει να αναφέρεται και το όνομά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι διεξάγεται και έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη για το συμβόλαιο θανάτου κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This