Απολογείται ο 48χρονος που φέρεται να προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη στη Ραφήνα – Τι ψάχνει η αστυνομία

Ο άνδρας είναι γνώριμος των αρχών

Must Read

Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε νωρίτερα ο 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε και προσπάθησε να αρπάξει και να βάλει στο αυτοκίνητό του μια 13χρονη την περασμένη Πέμπτη στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας είναι γνώριμος των αρχών, αφού έχει ερευνηθεί για απάτες στην περιοχή, καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής, ενώ η αστυνομία ψάχνει τυχόν σύνδεσή του με άλλες απόπειρες αρπαγής.

Θυμίζουμε ότι η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο 48χρονος είχε ξαναεπιχειρήσει να προσεγγίσει την ανήλικη. «Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει», σχολίασε.

Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο και όπως η ίδια περιέγραψε: «Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα! Ήμουν κοντά στην πλατεία και δίπλα μου το αμάξι. Κατέβαινα από Αραθίνες και με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα, δεν έλεγε κάτι άλλο. Στην αρχή μου είπε ‘γεια σου κούκλα, τι κάνεις’ και μετά μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο. Μετά έστριψε ανάποδα».

Η 13χρονη επέστρεψε σπίτι φωνάζοντας βοήθεια (εν τω μεταξύ γείτονες που την άκουσαν είχαν καλέσει την αστυνομία) και λίγο αργότερα η Άμεση Δράση εντόπισε το αυτοκίνητο του 48χρονου στην Παλλήνη και τον συνέλαβε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This