Πέμπτη 29/7/2021

Δικηγόρος 56χρονου που παρενόχλησε 16χρονη: «Κοινωνικά απαράδεκτη, αλλά όχι παράνομη η πράξη του»

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας, καθώς το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τα όσα κατέθεσε ο πατέρας της 16χρονης», είπε ο κ. Τζαρός

Ο Απόστολος Τζαρός, δικηγόρος του 56χρονου που συνελήφθη τη Δευτέρα μετά από καταγγελία 16χρονης ότι προσπάθησε να την βάλει μέσα στο όχημά του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και όταν εκείνη αρνήθηκε, την ακολούθησε και συνέχιζε να την παρενοχλεί, υποστήριξε ότι αυτό που έκανε ο πελάτης του δεν είναι παράνομο.

Διαβάστε ακόμα: Δηλώνει καθηγητής σε ΕΠΑΛ ο 56χρονος που παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια – Τον είχαν καταγγείλει και δύο νεαρές

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας, καθώς το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τα όσα κατέθεσε ο πατέρας της 16χρονης», είπε ο κ. Τζαρός για τον πελάτη του ο οποίος οδηγείται σήμερα στο δικαστήριο.

Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό του 56χρονου στην απολογία του ότι «απλά έκανα χοντροκομμένο καμάκι», ο δικηγόρος του επεσήμανε: «Η πράξη του είναι ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομη αφού δεν έχει γίνει χρήση βίας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ