Τετάρτη 28/7/2021

Βρέθηκε ο 8χρονος Βασίλης από τους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης

Τον παρέδωσε σήμερα το πρωί η μητέρα του στο σχολείο.

Λήξη συναγερμού για τον 8χρονο Βασίλη Χατζηδημητρίου, μετά τη γονική αρπαγή από τη μητέρα του, η οποία τον παρέλαβε από το σχολείο χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Η μητέρα του παρέδωσε το παιδί στο 1ο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί, με τον 8χρονο να είναι καλά στην υγεία του.

Για την υπόθεση είχε κινητοποιηθεί το Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο σήμερα ανακοίνωσε σχετικά:

«Στις 3/6/2021 πρωινές ώρες βρέθηκε ο Βασίλης Χατζηδημητρίου 8 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 2/6/2021 μεσημεριανές ώρες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης  και είναι καλά στην υγεία του. Τον Βασίλη, τον παρέδωσε σήμερα το πρωί η μητέρα του στο σχολείο. Η απενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS πραγματοποιήθηκε κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Βασίλη Χατζηδημητρίου και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

*φωτό αρχείου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ