Κόλαφος το δημοσίευμα Βρετανών για τη δολοφονία της Καρολάιν! «Η ελληνική αστυνομία απέτυχε – Δεν θα βρουν τους δολοφόνους»

«Χάνονται οι ελπίδες» αναφέρει η βρετανική Sun

Must Read

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από την μέρα που οι αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο των «αποστειρωμένων» ληστών που δεν άφησαν πίσω τους κανένα απολύτως ίχνος σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις αστυνομικές αρχές.

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα και απασχόλησε τον διεθνή τύπο έχει προκαλέσει  έντονη σύγχυση στην κοινωνία που αναζητά απαντήσεις και περιμένει με αγωνία να συλληφθούν οι δράστες.

Παρά το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. άφησε να εννοηθεί ότι οι έμπειροι αξιωματικοί βρίσκονται μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, μέχρι στιγμής την υπόθεση καλύπτει πυκνό σκοτάδι.

Με άρθρο- καταπέλτη η βρετανική Sun αναφέρει ότι η ελληνική αστυνομία απέτυχε να εντοπίσει τους ερασιτέχνες δράστες που αφαίρεσαν τη ζωή της Καρολάιν και επικαλείται τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα: «Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει σε δέκα υπόπτους με καταγωγή από διάφορες χώρες και οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών. Μιλώντας στη Sun Έλληνας αστυνομικός κάνει λόγο για μια πολύ δύσκολη υπόθεση: «Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ’ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This