Πέμπτη 29/7/2021

Μεγάλη επιτυχία: Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί στη Σάμο! Μόλις 110 έκλεισαν ραντεβού!

Μέσω facebook κάνει έκκληση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Είναι να απορεί κανείς με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό στα νησιά, που μάλιστα θέλει να γίνουν «πράσινα» για να υποδεχτούν τους τουρίστες. Η… μεγάλη επιτυχία φάνηκε στο φιάσκο με τον εμβολιασμό στη Σάμο.

Οι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί από 5-9 Ιουνίου στο νησί αναβάλλονται! Για τους εμβολιασμούς των 4.300 δόσεων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν, θα έφταναν στο νησί 25 γιατροί από διάφορα νοσοκομεία της χώρας, για να προχωρήσει η διαδικασία. Όμως μόλις 110 άτομα έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιαστούν!

Τα παραπάνω δεν τα λέμε εμείς, ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας (και καθηγητής καρδιολογίας) Χριστόδουλος Στεφανάδης τα λέει και τα γράφει! Κάνει μάλιστα ουσιαστικά έκκληση στους Σαμιώτες, μέσω ανάρτησής του, να εμβολιαστούν για να μην τιναχτεί «στον αέρα» η όλη διαδικασία, αλλά και για να κερδίσουν την τουριστική περίοδο. Στην ανάρτησή του αναφέρει και τι ακριβώς του μετέφερε για το θέμα ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ