Μεγάλη επιτυχία: Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί στη Σάμο! Μόλις 110 έκλεισαν ραντεβού!

Μέσω facebook κάνει έκκληση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

Είναι να απορεί κανείς με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό στα νησιά, που μάλιστα θέλει να γίνουν «πράσινα» για να υποδεχτούν τους τουρίστες. Η… μεγάλη επιτυχία φάνηκε στο φιάσκο με τον εμβολιασμό στη Σάμο.

Οι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί από 5-9 Ιουνίου στο νησί αναβάλλονται! Για τους εμβολιασμούς των 4.300 δόσεων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν, θα έφταναν στο νησί 25 γιατροί από διάφορα νοσοκομεία της χώρας, για να προχωρήσει η διαδικασία. Όμως μόλις 110 άτομα έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιαστούν!

Τα παραπάνω δεν τα λέμε εμείς, ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας (και καθηγητής καρδιολογίας) Χριστόδουλος Στεφανάδης τα λέει και τα γράφει! Κάνει μάλιστα ουσιαστικά έκκληση στους Σαμιώτες, μέσω ανάρτησής του, να εμβολιαστούν για να μην τιναχτεί «στον αέρα» η όλη διαδικασία, αλλά και για να κερδίσουν την τουριστική περίοδο. Στην ανάρτησή του αναφέρει και τι ακριβώς του μετέφερε για το θέμα ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This