Παγώνη: «Πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά άνω των 12 ετών»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επισήμανε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε ο κάθε πολίτης να επιλέγει τον τύπο του εμβολίου

Must Read

Υπέρμαχος της πραγματοποίησης του εμβολίου στα παιδιά άνω των 12 ετών, εμφανίστηκε για άλλη μία φορά η Ματίνα Παγώνη, η οποία δηλώνει υπέρ του να εμβολιαστούν οι μαθητές αυτής της ηλικιακής ομάδας πριν ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

«Ναι» στον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορωνοϊού

Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Παγώνη, όταν δοθεί το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών, οι γονείς δεν θα πρέπει να το σκεφτούν καθόλου, αλλά θα πρέπει άμεσα να τα εμβολιάσουν ώστε να ξεκινήσει με ασφάλεια η νέα σχολικού χρονιά.

 Τι ανέφερε για τον αριθμό των κρουσμάτων

Όσον αφορά στην πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων του κορωνοϊού στη χώρα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι ναι μεν πηγαίνουμε καλά, αλλά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί και τα κρούσματα είναι ακόμη πολλά αλλά και ο αριθμός αυτών που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

«Ο δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος στόχος θα πρέπει να είναι στο τέλος του Ιουνίου να έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού και στο τέλος Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου το 75-80%» δήλωσε η κ. Παγώνη.

Τι ανέφερε για τους «αρνητές» του AstraZeneca

Σε ό,τι αφορά την απροθυμία πολλών να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca και το πρόβλημα ειδικά σε κάποια νησιά όπου δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, είπε ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε ο κάθε πολίτης να επιλέγει τον τύπο του εμβολίου που επιθυμεί για να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This