Συνελήφθη 60χρονος που πυροβόλησε 70χρονο μετά από διαπληκτισμό σε χωριό της Ναυπακτίας

Απίστευτο περιστατικό στην ορεινή Ναυπακτία... Τον πυροβόλησε επειδή πάτησε τη γάτα του

Must Read

Αιματηρό επεισόδιο συνέβη στο χωριό Ελευθεριανή Ναυπακτίας, όταν ένας 60χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 70χρονο συγχωριανό του και με καραμπίνα τον πυροβόλησε στο στήθος.

Σύμφωνα με το Nafpaktianews.gr ο δράστης συνελήφθη, ενώ ο 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Πάτρας, με τις πληροφορίες για την υγεία του να κάνουν λόγο για σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Η αιτία του επεισοδίου ήταν όπως μεταφέρει το npress.gr ένα… γατάκι. Πριν από μια εβδομάδα ο 70χρονος φέρεται να πάτησε το ζώο του 60χρονου με το αυτοκίνητό του και λόγω αυτού ο δράστης πήγε να ζητήσει το λόγο (έχοντας και την καραμπίνα μαζί). Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο 60χρονος πυροβόλησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This