Η 13χρονη ξαδέρφη του έσωσε το 6χρονο αγοράκι από τις γροθιές της μητέρας του – «Είχε ανέβει πάνω του και το χτυπούσε»

Η 13χρονη έτρεξε να σταματήσει τη θεία της που χτυπούσε με απίστευτη αγριότητα τον 6χρονο

Must Read

Ένας τσακωμός ανάμεσα στα δύο μικρά παιδιά της ήταν η αφορμή που εξαγρίωσε την 33χρονη μητέρα από τη Λαμία η οποία επιτέθηκε στον 6χρονο γιο της και τον χτύπησε με μανία στο πρόσωπό του, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 33χρονη σύμφωνα με το lamiareport.gr έριξε κάτω το μικρό αγοράκι και άρχισε να το γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Τα ουρλιαχτά του παιδιού ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά, ενώ περίοικοι κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 6χρονο στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Το παιδί διακομίστηκε τελικά στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνη που αντέδρασε πρώτη και έσωσε το αγοράκι από τα χέρια της εξαγριωμένης μητέρας του ήταν 13χρονη ξαδέρφη του η οποία μένει στο ίδιο σπίτι και μόλις άκουσε τις φωνές του έτρεξε να σταματήσει την 33χρονη θεία της.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά»

Συγχωριανοί της οικογένειας αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η μητέρα χτυπάει με τέτοιο μένος το παιδί της. Η 33χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το απόγευμα της Κυριακής και αφέθηκε ελεύθερη προσωρινά. Μετά από εισαγγελική εντολή η 33χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ψυχιάτρους και θα επιστρέψει στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας για την διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι Αρχές αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού έχουν ενημερωθεί για την βία που ασκεί το παιδί της η 33χρονη και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα κινηθούν διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ανήλικων παιδιών της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This