Ένοχος ο δάσκαλος της Ερέτριας! 12 χρόνια φυλάκιση για την αποπλάνηση 14χρονης

Διατηρούσε ερωτικές σχέσεις μαζί της από την περίοδο που πήγαινε στο δημοτικό

Must Read

Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση μιας 14χρονης στην Ερέτρια, το καλοκαίρι του 2020, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας που φοιτούσε στην τρίτη τάξη του γυμνασίου.

Στο δικαστήριο, που έγινε στη Χαλκίδα, μαθήτριες κατέθεσαν υπέρ του δασκάλου (!), ο οποίος τόνισε στην απολογία του πως ουδέποτε υπήρχε αποπλάνηση εις βάρος της 15χρονης -σήμερα- μαθήτριας, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν ερωτευμένη μαζί του. Ο εκπαιδευτικός υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του ισχυριζόμενος ότι προσπάθησε να μην έχει καμία σχέση μαζί της, κάτι που φαίνεται και από την ανταλλαγή μηνυμάτων τους στα social media, όπως επισήμανε.

Παρ’ όλα αυτά, όσα κατέθεσε στην απολογία του ο 52χρονος φαίνεται πως δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε να τον κρίνει ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Και ενώ η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών, η πρόεδρος αύξησε την ποινή σε φυλάκιση 12 ετών.

Άσκησε έφεση

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Στο πλευρό του δασκάλου βρίσκονταν συγγενείς και η σύντροφός του, οι οποίοι έκαναν λόγο για άδικη απόφαση. Από την άλλη, η πολιτική αγωγή και οι συγγενείς της μαθήτριας επέμειναν ότι τα αδικήματα έχουν τελεστεί σε βάρος της ανήλικης και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του 52χρονου.

Το περιστατικό είχε σοκάρει την Εύβοια πέρυσι τον Ιούλιο, όταν είχε περάσει το κατώφλι του γραφείου της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας μια γυναίκα η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση της μαθήτριας με τον δάσκαλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συλλέξει η Ασφάλεια, ο 52χρονος φέρεται ότι είχε χρόνια ερωτικό δεσμό με την ανήλικη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This