Οξύθυμος ηλικιωμένος απείλησε με καραμπίνα παιδιά, ενοχλημένος από το παιχνίδι τους!

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο ηλικιωμένος το έχει ξανακάνει

Must Read

Καραμπίνα «τράβηξε» ένα ηλικιωμένος άνδρας σε παιδιά στον Πύργο Ηλείας, απειλώντας τα, φανερά ενοχλημένος από το παιχνίδι τους!

Το σοβαρό αυτό επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr που επικαλείται μαρτυρίες περιοίκων, συνέβη στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο, αργά το απόγευμα της Τρίτης, με τον ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής να βγαίνει από το σπίτι του κρατώντας μια καραμπίνα, την οποία και έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

Κι ενώ εκείνα, βλέποντάς τον να τα απειλεί με όπλο, έσπευσαν έντρομα να κρυφτούν, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν πρώτοι στο σημείο να καταφέρνουν να αφαιρέσουν από τον ηλικιωμένο το πυροβόλο όπλο, αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία την όλη κατάσταση, αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που υπήρχαν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες και αναφορές των παιδιών που ήταν παρόντα όταν συνέβη το ανησυχητικό περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν.

  • Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This