Τρίτη 27/7/2021

Έκτακτες ανακοινώσεις: Τι θα γίνει με μουσική στην εστίαση – Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας;

Θα γίνουν από Βασίλη Κικίλια και Νίκο Χαρδαλιά

Σε λίγες ώρες, στις 7 το απόγευμα, αναμένεται να προβούν Βασίλης Κικίλιας και Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανακοινώσεις για την επόμενη δέσμη μέτρων που θα αρθεί. 

Στο επίκεντρο θα βρεθούν απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και αριθμός καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

Τι θα γίνει με το ωράριο κυκλοφορίας

Το ενδεχόμενο της άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας απέκλεισε οριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, επισημαίνοντας ότι «δεν τελειώσαμε με την πανδημία».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η απαγόρευση κυκλοφορίας αναμένεται να αρθεί τις  επόμενες εβδομάδες, και όχι ακόμα. Συγκεκριμένα όλα οδηγούν στην 1η Ιουλίου, όπου οι πολίτες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για την ώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει μείωση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας που θα ξεκινά στις 1:30 από 12:30 που ισχύει σήμερα.

Η μουσική επιστρέφει το Σάββατο στην εστίαση

«Πράσινο φως» θα δοθεί στην επαναφορά της μουσικής σε καφέ, εστιατόρια και beach bar από το ερχόμενο Σάββατο. Όμως θα παραμείνει η απαγόρευση ύπαρξης όρθιων πελατών στα καταστήματα.

Θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις;

Για την αύξηση στον αριθμό των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων ή βαπτίσεων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλαγή θα γίνει από την 1η Ιουλίου με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 200 από τους 100 που ισχύει σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα οι αποφάσεις για εστίαση μετά… μουσικής!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ