Αγρότες στήνουν μπλόκα για τις αποζημιώσεις

Must Read

Συλλαλητήρια με τρακτέρ και συγκεντρώσεις προγραμματίζουν για την επόμενη Τετάρτη οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λάρισας και τη Νάουσας, διεκδικώντας την άμεση καταβολή προκαταβολής για τις ζημιές από τον παγετό, καθώς και την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού Λάρισας θα συγκεντρωθούν το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα στη διασταύρωση της Νάουσας.

Οπως αναφέρει ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», «έμειναν στα λόγια οι υποσχέσεις του προέδρου του ΕΛΓΑ ότι θα μας αιφνιδίαζε ευχάριστα με αποζημιώσεις και, μάλιστα, στον χρόνο που θα παραδίδαμε την παραγωγή μας. Αν και έχει λήξει η περίοδος της συγκομιδής σε πολλές καλλιέργειες με κεράσια, βερίκοκα, υπερπρώιμα ροδάκινα, δεν είδαμε κανέναν “ευχάριστο αιφνιδιασμό”».

Σε δική τους ανακοίνωση οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου και Αργυροπουλίου – Λυγαριάς σημειώνουν ότι, «δύο μήνες από τη στιγμή που ο παγετός κατέστρεψε όλη την παραγωγή, οι αγρότες δεν έχουν λάβει ακόμα καμία οικονομική ενίσχυση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This