Άνδρας στην Βοιωτία κάρφωσε την μητέρα του με μαχαίρι

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η ηλικιωμένη

Must Read

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον ίδιο της τον γιο, σε περιοχή της Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι γείτονες άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την 87χρονη γυναίκα μέσα στα αίματα. Η γυναίκα παρόλο που έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός της, είχε τις αισθήσεις της και είπε στους αστυνομικούς ότι ο 65χρονος γιος της, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ειναι αυτός που της επιτέθηκε με το μαχαίρι. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ενώ παράλληλα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 65χρονος γιος της θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This