Τετάρτη 28/7/2021

Καθηγητής Γραβάνης για AstraZeneca: Απαξιώνουν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κάνοντάς το γιο-γιο

«Μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τους πολίτες και συμβάλλουν στην απαξίωση της εμβολιαστικής προσπάθειας»

Ο καθηγητής φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης σχολίασε την είδηση για την απόφαση της μη χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε άτομα κάτω των 60 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος πολίτης θα εμπιστευτεί πλέον το εμβόλιο αυτό όταν οι ηλικιακές ομάδες χορήγησης του έχουν γίνει πολλαπλές φορές γιο-γιο;»

Σε ανάρτησή του ο καθηγητής αναφέρει πως θα ήταν πιο υπεύθυνο να αποσύρουν το εμβόλιο της AstraZeneca οι ευρωπαϊκοί και ελληνικοί οργανισμοί φαρμάκων από το να μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τους πολίτες και να συμβάλλουν στην απαξίωση της εμβολιαστικής προσπάθειας.

«Απαξιώνουν ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο που βοήθησε την Μεγάλη Bρετανια να μηδενίσει σχεδόν τους θανάτους λόγω κορωνοϊου (έχασε συνολικά 130.000 πολίτες της) ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη μετρά ακόμη απώλειες καθημερινά», έγραψε ακόμα ο κ. Γραβάνης.

Αναλυτικά η άναρτησή του:

«ASTRAZENECA ΓΙΟΓΙΟ

Πάνω από τα 60, κάτω από τα 60, πάνω από τα 30! Θα ήταν πιο υπεύθυνο να δηλώσουν την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca στους πολίτες οι Ευρωπαϊκοί και Ελληνικοί οργανισμοί φαρμάκων από το να τους μπερδεύουν ακόμη περισσότερο και να συμβάλλουν στην απαξίωση της εμβολιαστικής προσπάθειας, δίνοντας επιχειρήματα στους αντιεμβολιαστες. Ποιος πολίτης θα εμπιστευτεί πλέον το εμβόλιο αυτό όταν οι ηλικιακές ομάδες χορήγησης του έχουν γίνει πολλαπλές φορές γιο γιο! Απαξιώνουν ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο που βοήθησε την Μεγάλη Bρετανια να μηδενίσει σχεδόν τους θανάτους λόγω κορωνοιου (έχασε συνολικά 130.000 πολίτες της) ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη μετρα ακόμη απώλειες καθημερινά».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ