Παραδόθηκε η γυναίκα «αράχνη» που ήταν τα «μάτια» των δολοφόνων της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Κρατούσε «τσίλιες» και έδινε και παρακολουθούσε τις κινήσεις του Κορφιάτη και της συζύγου του

Must Read

Παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης η 27χρονη γυναίκα που ήταν τα «μάτια» της αδίστακτης συμμορίας που δολοφόνησε την σύζυγο του Ντίμη Κορφιάτη πριν από έναν χρόνο στη Ζάκυνθο.

Για την 27χρονη γυναίκα «αράχνη» οι αρχές είχαν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ωστόσο όπως αποδείχτηκε η ίδια αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα κατέγραφε τις κινήσεις και τις διαδρομές του επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε λίγους μήνες μετά τη σύζυγό του, και έδινε πλήρη αναφορά στους σκληρούς εκτελεστές που σχεδίαζαν να βγάλουν από τη μέση τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι για την δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη προφυλακίστηκαν τρεις από τους εφτά συλληφθέντες μετά την μεγάλη αστυνομική έρευνα σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Πύργο.

Στην φυλακή οδηγήθηκαν ο 39χρονος μπράβος του γνωστού εφοπλιστή που φέρεται να εκτέλεσε την 37χρονη, ο 38χρονος άνδρας που φέρεται να οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο εκτελεστής αλλά και οδηγός του σκάφους που φέρεται να τους βοήθησε να διαφύγουν από το νησί.

Τρεις από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ ο έβδομος που συνελήφθη μία μέρα μετά, δεν έχει απολογηθεί ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες τους στο σπίτι του πεθερού του 39χρονου φερόμενου εκτελεστή στην Ηλεία, όπου βρέθηκαν κρυμμένα δύο καλάσνικοφ, μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, φυσίγγια και κάλυκες τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται με τη δολοφονία της Κλουτσινιώτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This