Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών της Ζακύνθου για την εγκληματικότητα! Έστειλαν επιστολή στον Μητσοτάκη

Must Read

Η έξαρση εγκληματικότητας που ταλαιπωρεί τη Ζάκυνθο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κατοίκους ορεινών κοινοτήτων της, οι οποίοι εδώ και χρόνια περιμένουν μάταια να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι υποθέσεων που συγκλόνισαν το νησί. Ετσι, έστειλαν μία επιστολή γεμάτη αγανάκτηση στον πρωθυπουργό και στους αρμόδιους υπουργούς.

«Από το 2004 και μετά, ένα συνονθύλευμα αιρετών, οι οποίοι καταχράστηκαν τα εκατομμύρια και την εμπιστοσύνη του ζακυνθινού λαού, παραμένουν ακόμη και σήμερα, 17 ολόκληρα χρόνια μετά, εκτός φυλακής, καθώς τα δικαστήρια… αναβάλλονται το ένα πίσω από το άλλο. Από το 2009 και εντεύθεν, ένα τσούρμο εγκληματίες εμπρηστές που κατέκαψαν τα χωριά μας από άκρη σε άκρη παραμένουν ακόμη και σήμερα, 12 ολόκληρα χρόνια μετά, εκτός φυλακής, έχοντας ήδη χαράξει ανεξίτηλα τα όρια του προς πώληση οικοπέδου των 14.500 στρεμμάτων, στην περιοχή του Ναυαγίου Ζακύνθου. Από το 2014 και εντεύθεν, ένα μπουκέτο από αετονύχηδες κομπιναδόρους, οι οποίοι μοίραζαν ένορκες βεβαιώσεις και ξεπούλησαν το βιος και τις περιουσίες μας στην Ανώνυμη Εταιρία Pimana, με έδρα τις Παρθένους Νήσους, παραμένουν 7 ολόκληρα χρόνια μετά εκτός της τσιμπίδας του νόμου» αναφέρουν.

Με αφορμή τη δολοφονία του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, οι κάτοικοι τονίζουν πως το μεγάλο πρόβλημα είναι «η κυριαρχία του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος σε όλους τους θεσμούς και φορείς της Ζακύνθου. Δηλαδή, η κυριαρχία πάνω στη ζωή και τα όνειρά μας».

«Αποφάσεις»

Και αναρωτιούνται συνεχίζοντας: «Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί που έφαγαν, ξέσκισαν, ξεπούλησαν και πλούτισαν πάνω στις πλάτες του ζακυνθινού λαού να παριστάνουν σήμερα τους τιμητές και να διεκδικούν ή να κατέχουν αξιώματα; Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί που γελοιοποιήθηκαν με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και βουλεύματα στα ελληνικά δικαστήρια να σας ζητούν να τους φτιάξετε Ανώνυμη Εταιρία στο Ναυάγιο, την οποία ήδη έχουν βάλει στο χέρι; Είναι ποτέ δυνατόν να φθάνουν στο σημείο να δυσφημούν ένα ολόκληρο νησί, προβάλλοντας εικόνες και βίντεο από ατύχημα του 2017, με σκοπό να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στη σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας, με σκοπό την παράδοση της ζακυνθινής γης στις Παρθένους Νήσους και στο Κατάρ;»

Τέλος, αναφέρονται στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και συστήνουν: «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε προχθές ότι το κλειδί για την εξόντωση του οργανωμένου εγκλήματος είναι να ακολουθήσετε τα ίχνη του χρήματος. Κάντε το επιτέλους, να τελειώνουμε!».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This