Εμβόλισε περιπολικό αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει 26χρονη με πάνω από 14 κιλά ηρωίνης

Τρελή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Μια απίστευτη καταδίωξη έγινε κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να συλλαμβάνει 26χρονη, η οποία μετέφερε πάνω από 14,5 κιλά ηρωίνης. Το ύποπτο όχημα που οδηγούσε η 26χρονη (η οποία δεν είχε και δίπλωμα!) δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει, ενώ εμβόλισε και περιπολικό.

Κατά την καταδίωξη, η γυναίκα πέταξε από το παράθυρο ένα τσαντάκι ωμού και μια υφασμάτινη μαξιλαροθήκη, που περιείχαν 25 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 14 κιλών και 750 γραμμαρίων, ναρκωτική ουσία την οποία φέρεται να είχε παραλάβει νωρίτερα από μεταφορική εταιρία στο Καλοχώρι. Τελικά, συνελήφθη στην περιοχή του ΚΤΕΛ Μακεδονία, όταν ακινητοποιώντας το όχημα προσπάθησε να διαφύγει πεζή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η 26χρονη ανήκει σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ηρωίνης εκτιμάται σε 200.000 ευρώ και προοριζόταν να διακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι της στην περιοχή των Αμπελοκήπων, αλλά και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο μικροδέματα κοκαΐνης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 3.000 ευρώ ως σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται σχετικής αδείας ικανότητας οδηγήσεως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This