Δευτέρα 2/8/2021

Είπε «συγγνώμη», λέει ο δεύτερος δικηγόρος του συζυγοκτόνου – Γιατί έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει

«Ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν», λέει ένας από τους δικηγόρους του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μετά τον Βασιλη Σπύρου και ο έτερος των δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, βγήκε στα ΜΜΕ να μιλήσει για τον πελάτη του, λέγοντας μάλιστα ότι «η πρώτη και η τελευταία κουβέντα στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ο κατηγορούμενος ήταν η συγγνώμη».

«Συγγνώμη είναι κάτι πολύ λίγο, προφανώς έχει αποδεχθεί τι έκανε και είναι καταρρακωμένος», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο συζυγοκτόνος έκανε πάνω από ένα μήνα να παραδεχθεί ότι αυτός σκότωσε την Καρολάιν: «Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να σώσει το παιδί του. Ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν. Τα ευρήματα των αστυνομικών, λόγου χάρη σε σχέση με την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά».

Σε ότι αφορά το αν θα υπάρξει αίτημα για ψυχιατρική εξέταση, ο συνήγορος του δράστη είπε: «Δεν ζητάμε καμία ψυχιατρική εξέταση και ούτε κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη».

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, επεσήμανε ότι ως πιλότος, ο 33χρονος περνούσε τακτικά από ψυχιάτρους για πραγματογνωμοσύνη, ενώ ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας πρόσθεσε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει σώας τας φρένας και επέλεξε να κάνει ένα σόου, με το παιδί του αγκαλιά στην κηδεία και με τις δηλώσεις του».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ