«Κόβει» την ανάσα το βίντεο με τη βουτιά θανάτου ενός άνδρα από τον 8ο όροφο κτηρίου στη Συγγρού (video)

Δεν έχει ταυτοποιηθεί το πτώμα

Must Read

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Συγγρού με την πτώση ενός άνδρα από τον 8ο όροφο.

Ο άγνωστος άνδρας φαίνεται να ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λ. Συγγρού με την οδό Λάμπρου Κατσώνη. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού φαίνεται να έχει ανέβει στον 8ο όροφο, ο άνδρας βουτάει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι έτρεξαν να δουν αν ο άνθρωπος είχε τις αισθήσεις του όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο άγνωστος άνδρας είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 8 όροφο.

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ταυτοποίησει τον άνδρα που έκοψε το νήμα της ζωής του με αυτόν τον τρόπο. Προς το παρόν έχουν ληφθεί τα δακτυλικά του αποτυπώματα και οι αρχές ερευνούν τις εξαφανίσεις που έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This