ΠτΔ, Πρωθυπουργός μίλησαν με Ιερώνυμο – Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκαν τρεις εγκαυματίες

Στο ΚΑΤ μετέβη η Νίκη Κεραμέως για να ενημερωθεί για την κατάσταση των εγκαυματιών.

Must Read

Σοκ προκάλεσε η είδηση για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκαν τα μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη από 37χρονο ιερέα.

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επικοινώνησαν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Διαβάστε ακόμα: Σοκαρισμένος ο Αρχιεπίσκοπος από την επίθεση με βιτριόλι στους Μητροπολίτες – Δηλώσεις Κικίλια από το Λαϊκό

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Μακαριώτατο, ο οποίος με ενημέρωσε για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη. Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και εύχομαι ταχεία ανάρρωση των θυμάτων», έγραψε στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο και του εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για την ειδεχθή επίθεση, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα παράσχει κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια για την ταχεία ανάρρωση των θυμάτων της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο 37χρονος «ιερέας» που βιτριόλιασε τους Μητροπολίτες! Μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών!

Με τη σειρά της η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έκανε την εξής ανάρτηση: «Η επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα καθήκοντά τους».

Στο ΚΑΤ δύο Μητροπολίτες

Εν τω μεταξύ, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ μεταφέρθηκαν από το Λαϊκό Νοσοκομείο δύο Μητροπολίτες (Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας και Γουμενίσσης Δημήτριος) που φέρουν εγκαύματα στην περιοχή των αυτιών και ο γραμματέας του Συνοδικού Δικαστηρίου (εγκαύματα στην πλάτη).

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο παραμένουν πέντε μητροπολίτες: οι Κηφισίας Κύριλλος, Άρτης Καλλίνικος, Κασσανδρείας Νικόδημος, Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος, οι οποίοι φέρουν ελαφρότερα εγκαύματα.

Στο ΚΑΤ μετέβη η Νίκη Κεραμέως για να ενημερωθεί για την κατάσταση των εγκαυματιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This