«Γιατί Σταύρο;» – Απαρηγόρητος ο αδερφός του Δογιάκη στην κηδεία του

Αναπάντητα ερωτηματικά στον θάνατο του 53χρονου επιχειρηματία

Must Read

Στο νεκροταφείο της Κάντζας είπαν το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δογιάκη συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι του, το απόγευμα της Παρασκευής.

Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια και οι οικείοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κηδεύουν τον αγαπημένο τους συγγενή και φίλο. Ο 53χρονος επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα εννιάρι όπλο σε δασώδη περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός του με τον οποίον είχαν άψογες σχέσεις και ήταν πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα ήταν το πρόσωπο στο οποίο ο 53χρονος με χειρόγραφο σημείωμα  άφηνε όλη του την περιουσία. Σε δεύτερο σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο Σταύρος Δογιάκης ζητούσε συγγνώμη στον αδερφό του επειδή τον πλήγωσε.  Οι δύο τους είχαν καταφέρει να στήσουν την διάσημη ταβέρνα «Κρητικός» που έχει γίνει στέκι πολλών διασήμων αλλά και πολιτικών προσώπων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, πολλοί από όσους βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία, κρατούσαν στα χέρια τους λουλούδια και ψέλλιζαν συγκινημένοι: «γιατί Σταύρο;»…

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα γύρω από τα αίτια που οδήγησαν τον 53χρονο επιχειρηματία στο απονενοημένο διάβημα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This