Απατεώνες επιχείρησαν να «γδύσουν» κομπάρσους της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας

Τα πρώτα γυρίσματα του «The Enforcer» αρχίζουν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Ακόμα και σε γυρίσματα ταινίας του Χόλιγουντ «χώθηκαν» οι επιτήδειοι απατεώνες που σκαρφίζονται τα πάντα για να ξαφρίσουν ανυποψίαστους πολίτες!

Αυτές τις μέρες έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη συνεργεία για να γυρίσουν σκηνές της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας και φαίνεται πως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να «γδύσουν» όσους θέλησαν να συμμετάσχουν στην παραγωγή ως κομπάρσοι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάποια από τα άτομα που θα συμμετάσχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην ταινία ως βοηθητικοί ηθοποιοί έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο γραπτά μηνύματα από τα e-mails του casting call (σ.σ.: πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) και συγκεκριμένα από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις [email protected] και [email protected].

Τα πλασματικά αυτά μηνύματα τους ζητούσαν να καταχωρίσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως ΑΦΜ, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.λπ. Χαρακτηριστικά, το sms που έλαβαν τα θύματα ανέφερε στην αγγλική γλώσσα: «Στείλτε μου εδώ (σ.σ. στο e-mail της παραγωγής) το iban και το όνομα της τράπεζας, μία φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ. Αν δεν τα έχετε, ενημερώστε με».

Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε μορφής. Οπως εκτιμούν τα άτομα που επιμελούνται τη διαδικασία της δημιουργίας της ταινίας, άγνωστοι έχουν χακάρει τα e-mails του τμήματος casting και καταβάλλουν προσπάθειες για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων!Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα, η παραγωγή της ταινίας «The Enforcer» εφιστά την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτηδείους. Για τον λόγο αυτό, όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον ρόλο του βοηθητικού ηθοποιού θα πρέπει να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή της εξαπάτησής τους.

Η ταινία έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Χιουζ και ως πριν από λίγες μέρες ήταν γνωστή με τον τίτλο «Barracuda». Η παραγωγή των 10.000.000 δολαρίων «τρέχει» με τις υψηλότερες ταχύτητες, με τα πρώτα καρέ να είναι προγραμματισμένα για τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This