Κατερινόπουλος: «Τα δύο άτομα που πήγαν στη Σούδα παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι» (video)

«Θεωρώ ότι ο Αναγνωστόπουλος έχει ιδιαίτερη μεταχείριση στις φυλακές»

Must Read

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος συνέχισε τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και συγκεκριμένα για το ταξίδι που φέρεται να έκανε ένας από τους δύο στη Σούδα των Χανίων, συνοδεία προσώπου του αντίθετου φύλου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», έχει στα χέρια του τα γραπτά μηνύματα από το πρόσωπο που θα νοίκιαζε το σπίτι και το οποίο αναγνώρισε τον Μπάμπη, ή την Καρολάιν, ως αυτόν/αυτή  που πήγαν μαζί με άλλο πρόσωπο (ως ζευγάρι σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν) για να μιλήσουν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση.

«Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με τον/την ιδιοκτήτρια/ιδιοκτήτη του ακινήτου, που αναγνωρίζει το πρόσωπο του ενός εκ των δύο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Και συνέχισε: «Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορωνοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι».

«Θεωρώ ότι ο Αναγνωστόπουλος έχει ιδιαίτερη μεταχείριση στις φυλακές»

Ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας σχολίασε ακόμα και την παραμονή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, κάνοντας λόγο για «ιδιαίτερη μεταχείριση».

«Τελικά αυτή η περίφημη συνταγματική διάταξη ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι του νόμου, μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν εφαρμόζεται όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στις φυλακές. Μετά από αυτά που άκουσα, έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και στη φυλακή περνάς καλά. Δεν υπονοώ τίποτα … Όταν άνθρωποι της καθημερινότητας αναγκάζονται να οδηγηθούν στις φυλακές επειδή δεν έχουν να πληρώσουν μια απόφαση ενός ή δύο μηνών για ασφαλιστικές εισφορές και μπαίνουν μαζί με την υπόλοιπη πλέμπα. Γιατί να υπάρχει αυτή η ανισότητα; Ας βρουν άλλο τρόπο να διαφυλάξουν τη σωματική του ακεραιότητα, όχι όμως έτσι που βγάζει μάτι για τον απλό πολίτη. Θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Αυτά που ακούμε για τα VIP…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This