Σε ύφεση η φωτιά στην Πάρο – Πολλές διάσπαρτες εστίες (video)

Έφτασε κοντά στα σπίτια

Must Read

Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, 27/6 οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν σκληρή «μάχη» με τις φλόγες στην Πάρο, καθώς υπήρχαν πολλές διάσπαρτες εστίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ενημερώσεις, η φωτιά που έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια, αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση και παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.

Πλησίασε στα 100 μέτρα από τα σπίτια

Η φωτιά έφτασε σε απόσταση αναπνοής από σπίτια στην περιοχή (στα 100 με 200 μέτρα), δεν έχουν ωστόσο αναφερθεί -μέχρι στιγμής- ζημιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τέσσερα οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, με τη συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων ΟΤΑ.

Μετέβησαν από Νάξο με πλωτό μέσο του Λιμενικού Σώματος μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, από Σάμο με ελικόπτερο μία ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος και από Αθήνα με ελικόπτερο μία ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ.

Με πλοίο μεταφέρθηκαν από Πειραιά 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Τέλος, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανου Κουλουκούρη, κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος μεταβαίνει στην Πάρο για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This