Παρασκευή 23/7/2021

Δολοφονία Καρολάιν: «Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις όσον αφορά στην προσωπικότητα του δράστη»

«Ενδεχομένως να γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος αλλά και να επιβεβαιωθεί ότι είχε προμελετηθεί το έγκλημα»

Προαναγγελία κι άλλων αποκαλύψεων που αφορούν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έκανε η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν Κράουτς.

Η Σταματία Μάρκου αναφερόμενη στα όσα κατέθεσε στις Αρχές η Ελένη Μυλωνοπούλου έκανε λόγο για… εκπλήξεις: «Η εντολέας μου έδωσε στις Αρχές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση όσον αφορά στην προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει».

Πρόσθεσε δε, ότι «ενδεχομένως από αυτές τις λεπτομέρειες να γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος αλλά και να επιβεβαιωθεί ότι είχε προμελετηθεί το έγκλημα».

Μίλησε για «φόβο» της Καρολάιν και για «προβληματικό περιβάλλον», περιγράφοντας: «Ήταν διάχυτος ο φόβος που αισθανόταν η Καρολάιν στις συνεδρίες της. Γι αυτό και απαιτούσε η εντολέας μου να κλείνει καλά η πόρτα, ώστε να μην ακούει κάτι ο σύζυγός της 20χρονης. Είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε σεξουαλική, τους τελευταίους μήνες. Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ζευγάρι».

Η κ.Μάρκου είπε ότι η 20χρονη κοπέλα έψαχνε σπίτι στο Χαλάνδρι και στο Σύνταγμα καθώς «προσπαθούσε να βρει τρόπους να απεγκλωβιστεί από την κατάσταση», ενώ όπως είπε, είχε αποκαλύψει τους φόβους της στην σύμβουλο, η οποία μάλιστα εκβιάστηκε εμμέσως από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο και τον φοβόταν:

«Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον καθ ομολογία δράστη. Πήγε και την βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος! Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ