Σάββατο 24/7/2021

Προπαγανδιστική εμβολιαστική εκστρατεία: «Πριν πάτε διακοπές εμβολιαστείτε!» λέει η Παγώνη

Επιστήμονες και ειδικοί προσπαθούν με κάθε μέσο να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί

Η επιμονή αλλά και η εμμονή στο ζήτημα των εμβολιασμών δεν έχει όρια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να δώσει «γη και ύδωρ» ώστε να φτάσει στον επιθυμητό αριθμό εμβολιασμένων. Και τίποτα δεν τον σταματά… 

Εκτός από τα «προνόμια» στους νέους μέσω της λεγόμενης freedom pass, η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει επιστήμονες και ειδικούς σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ, για να πείσουν να κάνουν το εμβόλιο, όσοι δεν το έχουν κάνει.

Παγώνη: «Εμβολιασμός τώρα – Δεν πρέπει να κάνουμε βήματα πίσω»

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι νέοι μας λοιπόν θα εμβολιαστούν πριν φύγουν για τις διακοπές τους», ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι σε κάθε περίπτωση δεν έχει πρόθεση να πανικοβάλλει τους πολίτες με τα λεγόμενα της.

Πρόσθεσε πως λαμβάνοντας υπ΄όψιν ότι πλέον στην χώρα μας παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού με την μετάλλαξη δέλτα, οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.

Η κ. Παγώνη επεσήμανε πως τα ποσοστά εμβολιασμένων είναι ακόμη χαμηλά αλλά εξέφρασε την εκτίμηση πως δεδομένου ότι θα γίνει αντιληπτό πως η κατάσταση δυσκολεύει εξαιτίας της μετάλλαξης, αλλά δεν έχουμε περιθώριο για πισωγυρίσματα, ο κόσμος θα σπεύσει να εμβολιαστεί.

Όπως εξήγησε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τους εμβολιασμένους καθώς ακόμη κι αν νοσήσουν δεν πρόκειται χρειαστούν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
«Ένας εμβολιασμένος πρέπει να κατανοήσει ότι δεν θα μπει ποτέ σε ΜΕΘ» τόνισε υπογραμμίζοντας πως πρέπει να έχουμε υπ΄όψιν μας πως η μετάλλαξη δέλτα, όπως έχει παρατηρηθεί από τα κρούσματα της στο εξωτερικό, χτυπά κυρίως ηλικίες κάτω των 40.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ