Προπαγανδιστική εμβολιαστική εκστρατεία: «Πριν πάτε διακοπές εμβολιαστείτε!» λέει η Παγώνη

Επιστήμονες και ειδικοί προσπαθούν με κάθε μέσο να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί

Must Read

Η επιμονή αλλά και η εμμονή στο ζήτημα των εμβολιασμών δεν έχει όρια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να δώσει «γη και ύδωρ» ώστε να φτάσει στον επιθυμητό αριθμό εμβολιασμένων. Και τίποτα δεν τον σταματά… 

Εκτός από τα «προνόμια» στους νέους μέσω της λεγόμενης freedom pass, η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει επιστήμονες και ειδικούς σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ, για να πείσουν να κάνουν το εμβόλιο, όσοι δεν το έχουν κάνει.

Παγώνη: «Εμβολιασμός τώρα – Δεν πρέπει να κάνουμε βήματα πίσω»

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι νέοι μας λοιπόν θα εμβολιαστούν πριν φύγουν για τις διακοπές τους», ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι σε κάθε περίπτωση δεν έχει πρόθεση να πανικοβάλλει τους πολίτες με τα λεγόμενα της.

Πρόσθεσε πως λαμβάνοντας υπ΄όψιν ότι πλέον στην χώρα μας παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού με την μετάλλαξη δέλτα, οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.

Η κ. Παγώνη επεσήμανε πως τα ποσοστά εμβολιασμένων είναι ακόμη χαμηλά αλλά εξέφρασε την εκτίμηση πως δεδομένου ότι θα γίνει αντιληπτό πως η κατάσταση δυσκολεύει εξαιτίας της μετάλλαξης, αλλά δεν έχουμε περιθώριο για πισωγυρίσματα, ο κόσμος θα σπεύσει να εμβολιαστεί.

Όπως εξήγησε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τους εμβολιασμένους καθώς ακόμη κι αν νοσήσουν δεν πρόκειται χρειαστούν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
«Ένας εμβολιασμένος πρέπει να κατανοήσει ότι δεν θα μπει ποτέ σε ΜΕΘ» τόνισε υπογραμμίζοντας πως πρέπει να έχουμε υπ΄όψιν μας πως η μετάλλαξη δέλτα, όπως έχει παρατηρηθεί από τα κρούσματα της στο εξωτερικό, χτυπά κυρίως ηλικίες κάτω των 40.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This