Σάββατο 24/7/2021

Σοκ στη Λαμία: Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε για μέρες με το πτώμα του αδερφού της!

Η έντονη μυρωδιά αποκάλυψε την τραγωδία

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Λεωνίδου, με πρωταγωνιστές δυο ηλικιωμένα αδέρφια.

Η έντονη μυρωδιά που έβγαινε από το διαμέρισμα ανάγκασε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Και τότε βρέθηκαν μπροστά σε ένα ασύλληπτο θέαμα. Η 80χρονη με άνοια, που δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, βρισκόταν για μέρες με το πτώμα του 83χρονου αδερφού της, που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη!

Η μικρότερη αδερφή τους αν και μένει στην ίδια πολυκατοικία και τους φρόντιζε, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους έπρεπε να λείψει και έτσι τα δυο αδέρφια έμειναν μόνοι τους.

Δυστυχώς ο 83χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας πέθανε σε αυτό το διάστημα και η αδερφή του λόγω της κατάστασής της, δεν μπορούσε να ειδοποιήσει κάποιον. Μετά το τραγικό συμβάν η Αστυνομία μετέφερε την 80χρονο για να της παρασχεθεί βοήθεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ