Θρίλερ με τον θάνατο της Βιολέτ! Δεν έπεσε σε χαράδρα – Βρέθηκε ανάσκελα χωρίς χτυπήματα

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει «φως» στο μυστήριο

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, 5 χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι, όπου είχε πάει για πεζοπορία.

Αμέσως μετά την εξαφάνισή της κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ενώ για την μεταφορά της σορού στήθηκε επιχείρηση από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώση της Βιολέτ Γκιγκανό σε χαράδρα, ωστόσο όπως αναφέρει το Creta24, η Βιολέτ βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, και δεν φέρεται να έχει χτυπήματα στο σώμα της τα οποία υποδηλώνουν πτώση. Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της δεν ήταν δυσπρόσιτο, ενώ οι αρχές την βρήκαν περίπου πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που είχε αφήσει το όχημά της.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να λύσει το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου της νεαρής γυναίκας, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το πιθανότερο σενάριο ωστόσο είναι η νεαρή γυναίκα να πήγε για κολύμπι στο Ελαφονήσι και στη συνέχεια να ξεκίνησε την πεζοπορία. Η ίδια πιθανόν να μην υπολόγισε ότι οι δυνάμεις της θα την προδώσουν και σε συνδυασμό με τον καύσωνα και την εξάντληση, να έχασε τελικά τον προσανατολισμό της και το μονοπάτι το οποίο θα οδηγούσε πίσω στην περιοχή του Κριού όπου είχε αφήσει το Ι.Χ. της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 29χρονης που είχε ταξιδέψει μόνη της για διακοπές στα Χανιά χάθηκαν την 24η Ιουνίου, μόλις 3 μέρες μετά την άφιξή της στην Κρήτη. Η νεαρή γυναίκα ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκεπτόταν αλλά είχε και συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους της μέχρι να εξαφανιστεί.

Η οικογένειά της ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές και εκείνες με τη σειρά τους έστειλαν σήμα στην ΕΛ.ΑΣ. για να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This