Και οι απειλές συνεχίζονται: «Χωρίς εμβολιασμό έρχονται μεταλλάξεις»

Τι αναφέρει η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών για τα εμβόλια

Must Read

Υπό διωγμό βρίσκονται επί της ουσίας όσοι πολίτες δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να εξαντλήσει κάθε «τιμωρητική» διάθεση προκειμένου να εκφοβίσει τον κόσμο και να σπεύσει να εμβολιαστεί.

Στον «φαύλο κύκλο» δηλώσεων και επιχειρημάτων που επί της ουσίας οδηγούν στην παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, είναι και οι επιστήμονες που καθημερινά καταστροφολογούν και συνηγορούν υπέρ των προνομίων…, ενισχύοντας από το δικό τους μετερίζι την κυβερνητική προπαγάνδα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Παγώνη: «Αν δεν πιάσουμε το 80%, τα πράγματα από Οκτώβρη δεν θα είναι καλά»

Στους σκληρούς δείκτες που παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα καθώς χθες ανακοινώθηκαν 761 κρούσματα, 189, διασωληνωμένοι και 4 θάνατοι, ανακοίνωσε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα είπε ότι, «θα φτάσει η ημέρα που θα μιλήσουμε για μηδέν θανάτους «αν συντονιστούμε όλοι και εμβολιαστούμε».

«Χωρίς εμβολιασμό θα έχουμε μεταλλάξεις»

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αν δεν εμβολιαστεί υπάρχουν μεταλλάξεις, αυτή την στιγμή η Δέλτα έχει αύξηση μεταδοτικότητας από 50-70% που σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή», ανέφερε η κ. Παγώνη.

«99,9% για να μην πω 100% όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν έχουν μπει μέχρι σήμερα σε ΜΕΘ. Μπορεί κάποιος να νοσήσει, υπάρχει ένα παράθυρο 10%. Γιατί να νοσήσει από κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί; Γιατί να νοσήσουμε;», πρόσθεσε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών και επέμεινε ότι «δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην πάμε για εμβολιασμό. Πριν ξεκινήσουν για διακοπές πρέπει να πάνε για εμβολιασμό. Η νόσος είναι εδώ, οι μεταλλάξεις είναι εδώ, δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Δεν πρέπει να φοβάται ο κόσμος, τα εμβόλια είναι ασφαλή».

Σχολιάζοντας τις αμφιβολίες του κόσμου και ιδίως των νέων παιδιών ως προς τον εμβολιασμό, η Ματίνα Παγώνη, ανέφερε πως: «Τα παιδιά είναι έτσι επειδή λέγαμε από την αρχή ότι και να νοσήσουν οι νέοι δεν θα έχουν σοβαρά συμπτώματα».

«Από τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα στα χέρια μας, η τεχνική του εμβολίου είναι τέτοια που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, μπορούν όλοι να κάνουν το εμβόλιο», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This