Εμπρησμοί οι φωτιές στη Σαλαμίνα και στις Ασίτες Ηρακλείου

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός ηλικιωμένου και ενός 25χρονου

Must Read

Εμπρησμός από αμέλεια χαρακτηρίζεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες, Πέμπτη, 01/07, στη Σαλαμίνα, με δικογραφία να σχηματίζεται σε βάρος ηλικιωμένου.

Η δικογραφία για την μικρής έκτασης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, σχηματίσθηκε σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά. Σύμφωνα δε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σε εμπρησμό, εξάλλου, οφείλεται και η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29/06 σε χορτολιβαδική, δασική και γεωργική έκταση στο χωριό Ασίτες Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της οποίας κινητοποιήθηκαν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πεζοπόρα τμήματα, αλλά και εναέρια μέσα, καθώς προέκυψε κίνδυνος καταστροφής περιουσιών.

Κατά την προανάκριση που διεξήχθη από το ανακριτικό γραφείο της Π.Υ. και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, προέκυψε απολογία κατηγορουμένου 25χρονου Έλληνα, ενώ η δικογραφία θα διαβιβαστεί αρμοδίως στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This