Euro 2020: Ρεσιτάλ από την Αγγλία – Διέλυσε με 4-0 την Ουκρανία

Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης

Must Read

Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2020 πήρε η Αγγλία καθώς έκανε… περίπατο απέναντι στην Ουκρανία την οποία κέρδισε με 4-0! 

Πλέον η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ γυρίζει στο «Γουέμπλεϊ» με μοναδικό στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους Άγγλους, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Στέρλινγκ έκανε την ασίστ και ο Κέιν με άνετο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Σεφτσένκο από την άλλη ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία απλά δεν παιζόταν… Μόλις στο 47′ ο Σο έκανε υπέροχη ασίστ και ο Μαγκούιρ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (50′) και πριν καλά καλά συνέλθουν οι Ουκρανοί και πάλι ο Σο έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Κέιν με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Οι Άγγλοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα στο 63′ ο Χέντερσον που πήρε τη θέση του Ράις να διαμορφώσει με καρφωτή κεφαλιά το τελικό 4-0 και να χαρίσει στην ομάδα του την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Μάλιστα έγραψαν και ιστορία καθώς εκτός από τη θριαμβευτική πρόκριση, πέτυχαν για πρώτη φορά σε Euro τρεις κεφαλιές.

Οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων: 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Αντρέι Σεφτσένκο): Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Κριβτσόβ (36’ Τσιχανκόβ), Μικολένκο, Καραβάεβ, Ματβιγένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ (64’ Μακαρένκο), Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Σο (65’ Τρίπιερ), Μαγκουάιρ, Μάουντ, Ράις (57’ Χέντερσον), Φίλιπς (65’ Μπέλινγκχαμ), Στέρλινγκ (65’ Ράσφορντ), Σάντσο, Κέιν (73’ Κάλβερτ Λιούιν)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This