Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: «Ήταν ένα σοκαριστικό περιβάλλον, αλλά έπρεπε να φανώ δυνατή» (video)

«Του κρατούσα το χέρι κι έλεγα είμαι δυνατή, δεν θα κλαίω.»

Must Read

Η γιατρός που έχει μπει για τα καλά μέσα στα σπίτια μας ενημερώνοντας μας για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν είναι άλλη από την Ματίνα Παγώνη.

Η συμβολή της στην Ιατρική είναι πολύ σημαντική. Η ανάγκη της να βοηθάει τον κόσμο που υποφέρει ξύπνησε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς, όπως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή «Happy Day», καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο πατέρας της, ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

«Αποφάσισα από πολύ μικρή να γίνω γιατρός γιατί είχε συμβεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένειά μου. Είχε ένα τροχαίο ατύχημα πολύ σοβαρό ο πατέρας μου, διασωληνώθηκε στο ΚΑΤ και έμεινε τρεις μήνες στην εντατική. Ήμουν εφτά χρονών και ήθελα οπωσδήποτε να τον δω, έκλαιγα, τσίριζα.

Ο διευθυντής της μονάδας μου είπε ότι δεν μπαίνουν παιδάκια μέσα κι εγώ είπα όχι, θέλω να τον δω. Μου είπε θα σε πάω να τον δεις, αλλά θα πρέπει να μην κλάψεις και να είσαι πολύ δυνατή. Με κρατούσε από το χέρι και μπήκαμε μέσα. Εγώ νόμιζα ότι θα μου μιλήσει ο μπαμπάς μου και μου είπε ο διευθυντής ότι δεν μπορεί να μου μιλήσει, αλλά εγώ μπορώ να του ακουμπήσω το χέρι.

Ήταν ένα σοκαριστικό περιβάλλον, αλλά έπρεπε να φανώ δυνατή. Και του κρατούσα το χέρι κι έλεγα είμαι δυνατή, δεν θα κλαίω. Μου έχει μείνει αυτή η εικόνα, δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Από τότε, τώρα το συζητάω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών.

Τέλος αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχει στο «Dancing with the Stars».

https://www.youtube.com/watch?v=CFb0Hl5ydt0&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This