«Έσπασε» το σπίτι επειδή ο τριών ετών γιος του έριξε στο πάτωμα λίγο ρύζι

Must Read

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 41χρονος στον Βόλο, όταν είδε ότι το μόλις τριών ετών παιδί του, στην προσπάθειά του να φάει, έκανε το… ασυγχώρητο λάθος να ρίξει στο πάτωμα μερικούς κόκκους ρυζιού από το φαγητό του και το απείλησε ότι θα το… θάψει ζωντανό!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγός του, έγινε τόσο έξαλλος, ώστε τα έκανε γυαλιά καρφιά, αναποδογυρίζοντας αρχικά το τραπέζι όπου έτρωγαν και στη συνέχεια πετώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του, ενώ ταυτόχρονα έβριζε και απειλούσε θεούς και δαίμονες!

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο γιος του, που κοιτούσε αποσβολωμένος τον πατέρα του σε έξαλλη κατάσταση, έβαλε τα κλάματα ακούγοντάς τον να ουρλιάζει μπροστά στο πρόσωπό του: «Θα σε θάψω μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!» Η 50χρονη μητέρα του παιδιού κάλεσε την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 41χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με κατηγορίες για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του και του τρίχρονου παιδιού τους.

Μάλιστα, η σύζυγός του κατέθεσε στη δίκη ότι αυτή είναι συνηθισμένη συμπεριφορά και ότι πολλές φορές αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι και να πηγαίνει να κάθεται για ώρες σε παγκάκια! Ο 41χρονος ισχυρίστηκε πως τα νεύρα του κλονίστηκαν επειδή είναι άνεργος και δεν έχει χρήματα, αλλά δεσμεύτηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Τελικά, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This