Rapid test και για την επιστροφή από τα νησιά εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι – Τι θα ισχύει για τις μάσκες

«Μπλόκο» και στους οπαδούς που δεν έχουν εμβολιαστεί

Must Read

Βαθιά θα βάλουν το χέρι στη τσέπη όσοι ταξιδιώτες δεν έχουν εμβολιαστεί, προβλέπουν οι εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται την διεξαγωγή rapid test σε όλες τις μετακινήσεις σε όλες τις μετακινήσεις των πολιτών που ταξιδεύουν.

Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Επιπλέον, η ομάδα των Ειδικών βάζει μπλόκο στους ανεμβολίαστους οπαδούς και προτείνει την παρουσία μόνο εμβολιασμένων πολιτών στα γήπεδα με όριο χωρητικότητας το 80%. Για την είσοδο των παιδιών στα γήπεδα, οι ειδικοί προτείνουν να γίνεται με self test σε ποσοστό και σε ποσοστό 5%.

Αναφορικά με το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας που έχει προκαλέσει αλαλούμ τις τελευταίες ώρες, οι ειδικοί δεν θα αλλάξουν κάτι στις εισηγήσεις που έχουν κάνει έως τώρα, δηλαδή να είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους αλλά και στους ανοικτούς όπου παρατηρείται συνωστισμός πολιτών.

Τις αποφάσεις της Επιτροπής αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This