Πάνω από 30 κρούσματα σε παιδική κατασκήνωση στα Χανιά

Τι καταγγέλλουν οι γονείς

Must Read

Ανησυχία επικρατεί στα Χανιά μετά την έκρηξη κρουσμάτων που παρατηρήθηκε σε παιδική κατασκήνωση. 

Μόλις έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στην κατασκήνωση που φιλοξενεί 200 παιδιά, οι γονείς απομάκρυναν τα παιδιά τους και τα υπέβαλλαν σε διαγνωστικό έλεγχο. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το zarpanews.gr έχουν καταγραφεί πάνω από 30 κρούσματα σε παιδάκια ενώ θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκήνωση θα κλείσει προσωρινά και θα ανοίξει ξανά στις 15 Ιουλίου, ενώ τα παιδιά θα γίνονται δεκτά μόνο με rapid test.

Οι γονείς των παιδιών είναι εξοργισμένοι με την διαχείριση της υπόθεσης από τους υπεύθυνους, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, καθώς μπορεί να έγινε γνωστό χθες ότι εντοπίστηκαν κρούσματα, ωστόσο μια μητέρα που πήρε το παιδί της εμπύρετο από την κατασκήνωση την Τετάρτη, ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικό στον ιό. Οι γονείς καταγγέλλουν ότι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης γνώριζαν για τα κρούσματα από τη Δευτέρα αλλά δεν ενημέρωσαν τις οικογένειες των παιδιών. Επιπλέον προσπαθούσαν να διαψεύσουν την ύπαρξη κρουσμάτων κάνοντας λόγο για «φήμες».

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να βρεθεί στην κατασκήνωση το Σάββατο προκειμένου να ελέγξει όσα παιδιά έχουν μείνει. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This