Τετάρτη 28/7/2021

Κραυγή αγωνίας από τη μάνα της 16χρονης Ραφαηλίας που εξαφανίστηκε: «Θέλω να ακούσω την φωνή της» (video)

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της θέλει να μάθει αν είναι καλά το παιδί της

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια της 16χρονης Ραφαηλίας τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το απόγευμα της Τετάρτης.

Το 16χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε από τις Σέρρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η μητέρα της κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να της πει ότι είναι καλά το παιδί της.

Η μητέρα της Ραφαηλίας, ηκ. Σοφία μίλησε στο epiloges.tv και με δάκρυα στα μάτια παρακαλεί το παιδί της αν την ακούει ή οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να της διαβεβαιώσει ότι η κόρη της είναι καλά στην υγείας της.

σδφσδφ 1

«Φοβάμαι πολύ γιατί το παιδί μου έφυγε πρώτη φορά από το σπίτι. Δεν έχει τύχει ποτέ αυτό. Είναι ένα παιδί ήσυχο, σεμνό και τα βράδια δεν γυρίζει μόνη της γιατί φοβάται το σκοτάδι. Δεν ξέρω αν έχει κάποιον κρυφό δεσμό, πιστεύω θα μου το έλεγε» αναφέρει η μητέρα της κάνει έκκληση στην κόρη της: «Αν με ακούει, να με πάρει ένα τηλέφωνο, αυτό που φοβάμαι είναι μήπως έπαθε τίποτα καλό» προσθέτει η μητέρα της.

Η Ραφαηλία δεν είχε κινητό τηλέφωνο ούτε προφίλ στα social media. Τη ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπλουζάκι, μαύρη μακριά φούστα. Το ανήλικο κορίτσι έχει πολύ μακριά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και στρογγυλό πρόσωπο.

eksafanisi 1068x675 1

Η μητέρα της περιγράφει ότι το βράδυ κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι, όμως το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποιήσε ότι το παιδί της δεν ήταν εκεί. Η κα. Σοφία δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο εξέδωσε Missing Alert.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ