Τρίτωσε το κακό: Κρούσματα και σε παιδική κατασκήνωση στο Καπανδρίτι!

Στην συγκεκριμένη δομή φιλοξενούνται περισσότερα από 500 παιδιά και έφηβοι

Must Read

Πριν καλά καλά συνέλθουμε από το διπλό σοκ του εντοπισμού συρροής κρουσμάτων σε παιδικές κατασκηνώσεις στα Χανιά και στη Χαλκιδική, «έσκασε» η είδηση πως αργά το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και σε παιδική κατασκήνωση στο Καπανδρίτι!  

Πρόκειται για τρία, μόνο, κρούσματα, τα οποία, ωστόσο, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν πανικό στους υπεύθυνους της κατασκήνωσης, αλλά και τους γονείς των παιδιών-κατασκηνωτών, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να τα απομακρύνουν από τις εγκαταστάσεις. Η διαδικασία να γίνουν τεστ σε όλα τα παιδιά και τους εργαζόμενους στη συγκεκριμένη δομή, στην οποία φιλοξενούνται περισσότερα από 500 παιδιά, ξεκίνησε άμεσα, προκειμένου να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των μολύνσεων, με τα αποτελέσματα να αναμένονται αύριο Σάββατο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dikaiologitika.gr, 14χρονος κατασκηνωτής ήταν ο πρώτος που παρουσίασε συμπτώματα, με τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης να του κάνουν self test, για να διαπιστώσουν ότι όντως νοσεί από Covid-19. Το παιδί που νόσησε διέμενε στην ίδια σκηνή με άλλα 18 παιδιά της ίδιας ηλικίας, τα οποία έχουν ήδη αποχωρήσει από την κατασκήνωση, με ευθύνη των γονέων.

Απουσία ενημέρωσης

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, κανένας γονέας δεν ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης, παρά η όλη κατάσταση έγινε γνωστή στους γονείς των κατασκηνωτών από τηλεφωνήματα που έκαναν τα ίδια τα παιδιά στους οικείους τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο εύλογος πανικός…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This