Η κραυγή της μάνας! «Ανησυχώ για τη ζωή της Αμάντας»

Το δράμα της 17χρονης που έπεσε στα δίχτυα αδίστακτων μαστροπών

Must Read

Το άγνωστο δράμα πίσω από την εξαφάνιση της κόρης της, που έπεσε στα δίχτυα αδίστακτων σωματεμπόρων, σκιαγράφησε η μητέρα της 17χρονης Αμάντας από τη Ρουμανία, τονίζοντας ότι η ανήλικη πρέπει να τεθεί άμεσα υπό ψυχιατρική παρακολούθηση! Οπως ισχυρίστηκε, εδώ και περίπου δύο χρόνια η οικογένειά της βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές.

«Η οκταμελής οικογένειά μου ζει ένα αβάσταχτο δράμα. Εχω χάσει την κόρη μου, την Αμάντα. Μέσα σε μία εβδομάδα, εκεί που όλα έμοιαζαν απολύτως ήρεμα, η Αμάντα μεθόδευσε τη φυγή της από το σπίτι. Ανησυχώ για την υγεία της και την ίδια της τη ζωή. Πάντα ήθελε την ανεξαρτησία της και να ζήσει όπως εκείνη ήθελε, χωρίς να την περιορίζει κανείς. Για να το πετύχει απέδειξε ότι είναι ικανή να μετέλθει κάθε είδους μεθόδευση και χειρισμό» αποκάλυψε στο protothema.gr.

Οπως λέει, όλο αυτό το διάστημα ζει στο σκοτάδι σχετικά με την τύχη της κόρης της, αφού δεν έχει την επιμέλειά της. «Πριν από περίπου δύο χρόνια η Εισαγγελία Ανηλίκων Πειραιά ανέθεσε την επιμέλειά της αρχικά στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και στη συνέχεια στη δομή “Τηλέμαχος” στην Αγία Παρασκευή. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών της δομής, η κόρη μου πάει από το κακό στο χειρότερο, κάνοντας επιλογές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Την επισκεπτόμουν και στο νοσοκομείο και στη δομή, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό που έδειχνε. Επειδή δεν έχω την επιμέλειά της, ούτε η Αστυνομία ούτε η Εισαγγελία με ενημερώνουν για την κατάστασή της. Ζω στο σκοτάδι, στην αγωνία και στον πόνο. Αγνοούν ότι είμαι η μητέρα της και έχω δικαίωμα να ενημερώνομαι. Ας συμμεριστεί κάποιος την κατάστασή μου και ας με αφήσουν να τη δω και να μάθω πώς την αντιμετωπίζει η Πολιτεία» παρακάλεσε και ζήτησε να τεθεί η κόρη της άμεσα υπό ψυχιατρική φροντίδα. «Το ΨΝΑ έχει γνωματεύσει ότι πάσχει από σοβαρή ψυχιατρική πάθηση. Απορώ, η Αστυνομία και η Εισαγγελία δεν το γνωρίζουν; Πρέπει να συνεργαστούν άμεσα μαζί μου για το καλό της!» κατέληξε.

Δείτε επίσης: Η «κόλαση» της 17χρονης Αμάντας: «Με χτυπούσε, με απειλούσε με όπλο, με εξέδιδε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This