Βελτιωμένη η εικόνα από την φωτιά στη Λευκίμη Έβρου – Επέστρεψαν στην «μάχη» τα ενάερια μέσα (video)

Must Read

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λευκίμη Έβρου και οδήγησε στην εκκένωση του οικισμού, μετά από εντολή της Πυροσβεστικής.

Πλεον, οι κάτοικοι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους, ενώ από νωρίς, σήμερα το πρωί έχουν σηκωθεί ξανά τα εναέρια μέσα, δυο πετζετέλ κι ένα ελικόπτερο, για να ελέγξουν τις ενεργές εστίες και να περιορίσουν το μέτωπο. Από εδάφους, στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν 24 οχήματα και 90 πυροσβέστες, όπως επίσης και τέσσερις ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Στην περιοχή, πάντως, δημιουργήθηκαν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου ο οικισμός να μην κινδυνέψει εκ νέου, στην περίπτωση που οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, με αυξομειούμενη ένταση, αλλάξουν την κατεύθυνση της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε παρθένο δάσος, που «συνορεύει» και με το μοναδικό σε βιοποικιλότητα δάσος της Δαδιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This